KONYA / ÇUMRA - Güvercinlik Ortaokulu

Nis

Okulumuzda yapılan çeşitli gösteri, koro dinletileri, oratoryo gibi etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ock

Öğrenci, öğretmen ve veli katılımları ile okul kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan 'Yunus Emre' adlı afiş yarışmasında, okulumuz ilçe 1.'si olmuştur.

Emeği geçen öğrencimiz Talha GEZİCİ ve öğretmenlerimiz Azize ÇAKMAK ve Serap VURDU'yu tebrik ederiz.

Ara

Resmi adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kısaca Yerli Malı haftası ülkemizde her yıl 12-18 Araık tarihleri arasında kutlanmaktadır.Güvercinlik  Ortaokulu olarak  öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde öğrencilere yerli malı kullanımının önemini anlatmak, bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandırmak adına yerli malı haftası coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Code.org kuruluşu tarafından düzenlenen 'Hour of Code-Kodlama Saati Etkinlikleri' kapsamında öğrencilerimizle yaptığımız Yapay Zeka Uygulamaları sertifika almaya hak kazanmıştır.

Kas

2023-2024 yılu Okul Meclisi Temsilcimiz yapılan oylama sonucunda, 7. sınıf öğrencimiz Muhammed Enes ULUKAVAK seçilmiştir.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yaşasın CUMHURİYET.

Ekm

Kodlama Haftası Etkinlikleri Kapsamında 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında' öğrencilerimiz ile birlikte kodluyoruz,üretiyoruz,öğreniyoruz.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN...

Gazetemize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Haz

Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere adlı proje kapsamında, 'Piyano Kodluyoruz' adlı proje ile okulumuz, Konya il genelinde dereceye girerek 2. olmuştur. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Fatmanur ŞAHİN BELGEMEN'i ve yarışmaya katılan 7/A sınıfı öğrencileri; Almina GEZİCİ, Hasan BALCI ve Furkan Mercimek adlı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere adlı proje kapsamında, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Fatmanur ŞAHİN BELGEMEN öncülüğünde 7/A sınıfı öğrencileri,

Almina GEZİCİ, Hasan BALCI ve Furkan MERCİMEK ile birlikte SCRATCH kodlama programında bir piyano kodlama çalışması yapıldı. Sonrasında okulumuz öğrencilerine kodlama piyano çalınarak mini bir konser verildi.